Ooit als eens van gehoord? Een ‘Ride en Run’ of een ‘Ride en Bike’ is de perfecte mogelijkheid om twee sporten met elkaar te verbinden.  Want lekker paardrijden, mtb-en of hardlopen door de prachtige natuur; wie wil dat nou niet? Op verscheidene plekken in Nederland worden al dit soort evenementen georganiseerd; en nu voor het eerst bij ons in Zuidlaren! Meedoen aan de Ride, Run & Bike is niet alleen heel gezellig, maar ook nog eens goed voor je conditie. Je kunt lekker op je eigen tempo deelnemen aan de klasse die bij jou past. De aankomende maanden kun je trainen naar jullie persoonlijke doel tijdens het Oostermoerfeest op zaterdag 15 juli. 

Team 

Een team bestaat uit een ruiter op een paard met een hardloper of fietser. De teams kunnen kiezen uit een route van 5 of 10 kilometer. De routes starten en eindigen bij manege Laarwoud in Zuidlaren (Laarweg 16, Zuidlaren). Voor iedere deelnemer staat er een goodiebag klaar.  

Aanmelden 

Je kunt je inschrijven voor dit evenement. Dat gaat via deze website door naar de tab ‘programma’ te gaan. Er is ruimte voor een gelimiteerd aantal teams, dus geef je zo snel mogelijk op. Deelname kost €17,50 per team.